NATURE CHANGES THE FUTURE

Okulumuz ingilizce öğretmeni Melda Ilgın tarafından yürütülen NATURE CHANGES THE FUTURE isimli e-twinning projemiz kabul edilerek uygulamaya başlanmıştır.

İtalya,  Ürdün, Türkiye ortaklığıyla yürütülen projeyle hedefimiz;

1)Doğa  sevgisi ve çevre bilinci konusunda bilgiye ulaşmak ve paylaşmak.

2)Doğayı koruma noktasında bilinçlilik ve farkındalık kazanmak.

3)Çocukların doğayla zaman geçirmelerine olanak sağlamak.

4)Doğa sevgisinin kazandırılmasında veli ve öğrencilerimize rol model olmak.

5)Eğitim öğretim faaliyetlerinde web 0,2 araçları başta olmak üzere bilimsel teknolojik  çalışmaları yapacakları bir ortam oluşturmak.

6) Öğrencilerin üretim becerilerini geliştirmek

7)Sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak.

8)Bilinçli bir doğa dostu olmalarına katkı sağlamak.

9)Sürdürülebilir bir dünya için doğaya dikkat çekerek ilkokul  müfredatı doğrultusunda bireylerde çevresel benlikler oluşturulması.

10)Yaratıcı düşünme  becerilerini,  eleştirel düşünme becerilerini ve empati becerilerini  geliştirmek.

11)Öğrencilerde araştırma ve inceleme becerilerini geliştirmek.

12)Öğrencilerin erken yaşlarda doğayla tanışmasını sağlamak.

13)Ekosistem ,toprak,ağaçlar,doğada gözlem, su varlıkları ,hava ve sürdürülebilir yaşam etkinlikleri ile doğa bilincini geliştirmek.

14) Öğrencilerle yakın çevreleri (özellikle doğa)arasındaki bağları güçlendirmek.

10.01.2024 60