Mustafa SAPMAZ - Müdür Yardımcısı

1976 yılında Konya´nın Akşehir İlçesi´nde dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu Akşehir´in Doğrugöz Beldesi´nde, lise öğrenimini Akşehir Lisesi´nde, lisans eğitimini de Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. Öğretmenliğe, 2000 yılında, Eskişehir´in Sivrihisar İlçesi Mülk Köyü İlköğretim Okulu´nda, müdür yetkili öğretmen olarak başlamıştır. Sırasıyla; Sivrihisar Sığırcık, Midyat Şehit Aydın Acun, Cihanbeyli Yeniceoba Mehmet Zeki Kart İlköğretim Okullarında, öğretmen olarak görev yapmıştır.2008 yılında göreve başladığı Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda iki yıl; 2010 yılında atandığı Karatay Birol Polat İlköğretim Okulu’nda da dokuz yıl müdür yardımcılığı görevi yapmıştır. 2019 yılı temmuz ayından itibaren okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.